Database oplossingen

Door de programmeertaal PHP te combineren met een MySQL database wordt het mogelijk om een database te koppelen aan Uw website.

Een database kan een gemakkelijk hulpmiddel zijn om b.v. een compleet productassortiment in vast te leggen.
Hierbij kunt U b.v. bij elk produkt een omschrijving en uitleg plaatsen waar het om gaat, een mooie foto van het betreffende artikel en het begint al aardig op een internetwinkel te lijken. Eventueel kan er een bestelformulier aan vast worden geplakt en het is een winkel.
Het grote voordeel hiervan is dat deze winkel 24 uur per dag open is, zonder dat U achter de toonbank hoeft te blijven staan. Een bezoeker kan vanuit zijn luie stoel thuis op zijn gemak in Uw winkel kijken wat er allemaal te koop is.

Als we hier nu nog een beheerpagina aan vast koppelen dan kunt U in principe zelf op elk moment even een prijs van een artikel veranderen of een nieuw artikel toevoegen, om Uw site up to date te houden.

Het bijhouden van gegevens op Uw site kunt U eventueel onderbrengen in een onderhoudcontract waarbij U alleen zorgt voor de aanlevering van de gegevens en deze door Rob's Web Shop online worden gezet.